, ,

Wooncomplex
Remake met bewoners

3 kopie

Nederland, Zwijndrecht

Het betreft hier een inventarisatie met Nederlandse en Turkse bewoners voor de renovatie van portiekflats en de inrichting van de (semi)openbare ruimte. De bewoners hebben met de Remake de nieuwe kleuren voor het wooncomplex bepaald en het ontwerp gemaakt voor de vernieuwing van de entrees en trappenhuizen. De wensen van de bewoners om met kleur en tegelmozaïek meer identiteit te geven aan de verschillende portieken zijn door de corporatie gerealiseerd. Bovendien is de toegankelijkheid tot het binnengebied vergroot door toegangen te maken vanuit het trappenhuis. Hierdoor kregen de trappenhuizen ook de gewenste extra lichttoetreding.

2 kopie
entree tulips
entree zonnebloem
hall met tulips MEER BLAUW
hall met zonnebloemen MEER GEEL